Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос Информация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос Информация

Здравейте,Колеги колата я взех с Pioneer,взех си от един сайт модул за мулти волана.Въпроса ми е има ли начин на централния дисплей да изкарва песните и примерно коя радио станция върви в момента като при оригиналните радиа.Не знам дали в алфа го има това.

Благодаря предварително.

sigpic

Като гледам си със 156 и това мисля, че го няма въобще като опция. Може някой с оригинално радио да каже.
    2005 156 1.9 JTD 115
    2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

Оригиналния радио приемник изписва името на радио станцията и песента която се възпроизвежда, когато въпросната радио станция излъчва такъв сигнал. Повечето радио приемници изписват тази информация автоматично, но не е изключено на твоето радио да трябва да му задействаш тази функция.
      "Централния дисплей" в колата не е предвиден да изписва това.
      146 1.3 боксер 1996г.
      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
        Оригиналния радио приемник изписва името на радио станцията и песента която се възпроизвежда, когато въпросната радио станция излъчва такъв сигнал. Повечето радио приемници изписват тази информация автоматично, но не е изключено на твоето радио да трябва да му задействаш тази функция.
        "Централния дисплей" в колата не е предвиден да изписва това.
        То cd-то си показва просто мисълта ми беше дали има възможност да показва на централния дисплей.Но както казваш колега явно не са га направили да показва. Благодаря

sigpic

Comment

Working...
        X